Brasovencele fac sport in aer liber

Brasovencele fac sport in aer liber

0 65

Brasovencele se pot bucura zilele acestea de exercitii sportive, pentru mentinerea sanatatii, in aer liber. Pentru doamnele si domnisoarele care ies la o plimbare in parc, a fost amenajat un loc special unde acestea se pot mentine in forma prin realizarea de exercitii fizice.
Parcul Ursul din Valea Cetatii gazduieste un loc special destinat miscarii in aer liber, amenajat la initiativa realizatoarei TV, Florentina Opris, si cu sprijinul Primariei Brasov si al Asociatiei Pentru O Viata Sanatoasa.
Florentina Opris a dorit sa-si serbeze ziua de nastere intr-un mod mai special, prin organizarea unui eveniment important pentru semenii sai. Din acest motiv ea s-a ocupat personal de intrgul proiect.
Realizatoarea TV a vrut sa sublinieze faptul ca o viata sanatoasa inseamna o viata fericita, iar acest obiectiv poate fi obtinut prin respectarea a opt pasi fundamentali: 1. Hidrateaza-te. 2. Gandeste pozitiv. 3. Relaxeaza-te in natura. 4. Fitoterapia este un aliat. 5. Alimenteaza-te echilibrat. 6. Efectueaza sport constant. 7. Controale medicale periodice. 8. Terapia alternativa este un ajutor.
Primarul Brasovului a anuntat intentia Primariei de a monta si in alte parcuri aparate profesionale pentru fitness, pentru ca brasovenii sa aiba o viata sanatoasa.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.