Braşovencele Denisa Dedu şi Laura Chiper au ajutat echipa României să câştige...

Braşovencele Denisa Dedu şi Laura Chiper au ajutat echipa României să câştige entuziasmant meciul cu Norvegia

0 427

Revenite de la Cluj, unde au jucat în echipa României cu Norvegia, aducându-şi o contribuţie însemnată la o victorie mare, administrată campioanei olimpice, europene şi mondiale, braşovencele Laura Chiper şi Denisa Dedu au oferit declaraţii

Laura Chiper: ,,Ce ar mai fi de spus când ai fost în echipă într-un astfel de meci împotriva Norvegiei? Totul a fost minunat, începând cu atmosfera din echipă, din sală şi termând cu jocul nostru. Ca toate jucătoarele, m-am bucurat şi eu enorm pentru că am fost în teren şi am făcut un joc bun şi că am ajutat echipa cum am putut mai bine. S-a văzut şi în teren că ne-am susţinut şi ne-am ajutat foarte mult una pe alta, am jucat ca o echipă şi asta a adus victoria pe care o aştepta multă lume, împotriva Norvegiei. Sper din tot sufletul să o ţin tot aşa şi să reuşim să facem meciuri la fel de bune, în turneul preolimpic şi să reuşim ceea ce ne dorim cu toţii, calificarea”.

Denisa Dedu: ,,A fost un meci cu adevărat frumos şi foarte bun pentru România şi sunt fericită că am trăit acest lucru şi din teren. M-am bucurat că am reuşit să aduc şi eu o contribuţie, fie ea şi mai mică, la această victorie. A fost tare frumos, un meci trăit la intensitate maximă şi o victorie împotriva Norvegiei, pe care toată lumea o aştepta de multă vreme. Toate fetele ne dorim să rămânem în aceeaşi formă bună şi să facem jocuri foarte bune şi perioada imediat următoare, una extrem de importantă pentru naţionala României”.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.