Brasovencele de la Olimpia CSU facute KO la Alexandria

Brasovencele de la Olimpia CSU facute KO la Alexandria

0 98
Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brasov, pregatita de tehnicianul Dan Calancea, s-a facut de ras la Alexandria, acolo unde pierdut la un scor pe care greu l-ar fi putut crede cineva inaintea partidei, in fata formatiei CSBT Alexandria. Meciul a contat pentru etapa a treia a returului campionatului regulat, si s-a disputat miercuri de la ora 18,00.
CSBT Alexandria s-a impus mult mai lejer decat s-ar fi asteptat orice iubiltor al baschetului, cu scorul de 84-53, si si-a consolidat pozitia a sasea in clasament. Cele mai bune marcatoare pentru CSBT Alexandria au fost Sipos 22 ptc, Lyons 20 ptc si Arnold16 ptc. Pentru Olimpia Brasov au marcat urmatoarele jucatoare: Hoskins 16 ptc, Djokovic 11 pct si Stjepanovic 10 ptc. Inaintea acestei etape, Olimpia CSU Brasov se afla pe locul 8 al clasamentului, cu 21 de puncte.
"A fost un meci pe care l-am pierdut de o maniera categorica. Gazdele au fost mai bune decat noi la toate capitolele iar diferenta de puncte se vede reflectat in scor. Partida a fost grea din toate punctele de vedere… Am incercat sa ne impunem cat am putut dar din pacate nu s-a putut. Va trebui sa trecem si peste acest esec si sa ne gandim la urmatorul meci cu optimism", a afirmat tehnicianul brasovenilor Dan Calancea.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.