Brasovencele de la Corona s-au impus in fata ploiestencelor

Brasovencele de la Corona s-au impus in fata ploiestencelor

0 106
Echipa de handbal feminin ASC Corona Brasov, grupare pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, a sustinut joi seara o partida amicala pe teren propriu in compania formatiei CSM Ploiesti. Brasovencele si-au adjudecat victoria la o diferenta de trei goluri cu scorul de 42-39 intr-o confruntare care a avut de toate, faze electrizante, goluri frumoase de o parte si de alta, daruire si tenacitate din partea ambelor echipe.
Pentru Corona Brasov au punctat Tudor care a reusit 7 goluri, Cristina Predoi si Mary Burghel cate sase goluri, Istvan 5 goluri, Chiper 4 g, Carstea, Apetrei, Sorodoc si Artean cate 3 goluri si Branzan si Madalina Predoi cate un gol. Pentru oaspete cele mai bune marcatoare au fost Janina Luca 10 goluri inscrise si Andreea Enescu sase reusite. Antrenorii Mariana Tarca si Dumitru Berbece s-au aratat destul de multumiti de prestatia jucatoarelor care au evoluat in teren, mai ales ca nu s-au putut baza la acest meci pe o serie de titulare. Acestea au fost Drutu, Hotea si Zamfir care sunt incontinuare accidentate, Dedu si Pricopi care au fost la scoala si Tacalie care este in lotul echipei nationale a Romaniei la Campionatul European din Serbia
 “Avem nevoie de foarte multe jocuri de verificare. Cu mingea ne descurcam putn mai greu, din moment ce au fost multe greseli tehnice nefortate, in special ratari in situatia singure cu portarul. Mi-a placut insa in unele momente mobilizarea in aparare, atunci cand s-a folosit sistemul trei plus trei. Se vede ca se incheaga niste relatii, insa mai avem de pus la punct unele lucruri, in ambele faze ale jocului", a afirmat antrenoarea brasovencelor Mariana Tarca.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.