Brasovencele au revenit in Sala Sporturilor

Brasovencele au revenit in Sala Sporturilor

0 96

Echipa de handbal feminin ASC Corona Brasov, pregatita de tehnicienii Mariana Tarca si Dumitru Berbece, a efctuat primul antrenament in modernizata Sala a Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi". Handbalistele au putut vedea cum s-a transformat in bine, vechea sala in care au jucat atatea partide. Incepand cu urmatoarea etapa echipa de handbal feminin ASC Corona Brasov isi va disputa meciurile de pe teren propriu in aceasta sala.

“Este un lucru extraordinar pentru noi, pentru ca ne-au lipsit foarte mult conditiile normale de antrenament si jocuri. Vreau sa le mulÅ£umesc celor care au contribuit la realizarea acestui proiect si sper ca si echipa sa aiba, de acum incolo, alta atitudine si sa aiba rezultate care sa multumeasca pe toata lumea. Este pacat, pentru utilitatea si frumusetea salii, ca sa nu avem si rezultate. Noi ne vom straduim sa facem trei jocuri foarte bune, in ultimele trei etape si fetele sa aiba un randament ridicat. Sunt convinsa ca daca vor evolua la fel ca la Baia Mare, cu unele imbunatatiri in aparare, vom reusi sa terminam cele trei jocuri cu victorie.”

Jucatoarea Andreea Pricopi, cea care evolueaza pe postul de inter la gruparea de sub Tampa, a avut numai cuvinte de lauda la noua sala si la conditiile pe care aceasta le poate oferi atat jucatoarelor dar si publicului care vor veni sa le vada la treaba. “E altceva! Totul este nou, modern. Speram sa performam in aceasta sala, care ne ofera cu totul alte conditii, fata de sala veche. Ne vom acomoda foarte repede cu noua suprafata de joc. Speram sa jucam cat mai bine si sa ne indeplinim, totusi, obiectivul de a juca in cupele europene”, a afirmat jucatoarea Andreea Pricopi. Primul joc oficial de handbal in noua sala se va desfasura joi, 18 aprilie, incepand cu ora 17,00, atunci cand Corona Brasov va intalni pe HCM Roman, intr-o partida contand pentru antepenultima etapa a campionatului.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.