Brașoveanul Tudor Grăjdeanu a câştigat medalia de argint la Campionatul Naţional...

Brașoveanul Tudor Grăjdeanu a câştigat medalia de argint la Campionatul Naţional la floretă pentru copii

0 202

Secţia de scrimă de la Corona Brașov adună medalii la Campionatul Naţional pentru copii, care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti. După ,,bronzul” câştigat la spadă, prin Ştefania Lopătaru, Corona s-a aflat, din nou, pe podiumul naţionalelor, de această dată la floretă, acolo unde Tudor Grăjdeanu este noul vicecampion naţţional la categoria Under11.
Sportivul, antrenat de Matei Piukovici şi Dorin Moraru, a pierdut la o singură tuşă titlul naţional, în faţa timişoreanului Tudor Tomici.
„A fost un concurs foarte bun pentru sportivul nostru, care este unul dintre floretiştii de mare viitor ai Coronei. Ne aşteptam ca Tudor să intre în primii trei, având în vedere că anul trecut la Campionatul Naţional a luat bronzul. A fost foarte aproape de aur, pe care l-a pierdut la o singură tuşă, dar suntem siguri că asta îl va motiva şi mai tare pe viitor”, a declarat antrenorul Dorin Moraru.
La Campionatul Naţional de floretă băieţi U11, au participat 30 de sportivi, de la cele mai importante cluburi din ţară.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.