BRASOVEANUL OTILIAN NEAGOE, UN BOSS BINE PLATIT DIN CONCURENTA!

BRASOVEANUL OTILIAN NEAGOE, UN BOSS BINE PLATIT DIN CONCURENTA!

0 867

Acest organism ”TACUT”, care in alte tari constituie spaima marilor corporatii, in Romania este ca o felie de paine cu magiun care „cade” intodeauna cu partea …minjita in sus !! Cine le-o zice cum e bine sa ia decizii „la fix”, ca sa nu supere pe nimeni?

De ex. cine le-o spune astora cum e bine… ca sa fie bine? Dar daca ne uitam la ce lefuri au „baietii astia”, ne intrebam de ce D-zeu are mereu grija de ei, indiferent pe unde au gasit… „scaune” atat de caldutze? Caci nu e de colo ca niste afaceristi austrieci care taie cam 3ha de padure pe ora, imbogatindu-se grosolan in Romania, sa aiba tupeul sa ameninte Parlamentul, dupa ce Presedintele Klaus le-a promis… ca o sa fie bine!!

Dintre membrii plenului Consiliului Concurenţei, cei mai mulţi bani i-a câştigat anul trecut vicepreşedintele brasoveanul Otilian Neagoe. Potrivit doar declaraţiei de avere a acestuia, veniturile încasate de la instituţia de stat au fost de 131.595 lei, ceea ce înseamnă un venit lunar de aproape 11.000 lei.neagoe OTILIAN

Preşedintele Consiliului, Bogdan Chiriţoiu, a primit  o indemnizaţie de 126.360 lei şi încă 3.693 lei de la Ministerul de Finanţe, ceea ce reprezintă un salariu lunar de 10.800 lei. Chiriţoiiu a mai câştigat anul trecut, potrivit declaraţiei de avere, alţi 37.600 lei în urma elaborării unui studiu… (Oare despe Kronoshpan?)

Vicepreşedintele Valentin Mircea, care anul trecut a fost doar consilier de concurenţă şi membru al plenului a câştigat 128.376 lei, adică un venit de 10.700 lei pe lună. Alţi membri ai plenului Consiliului Concurenţei îşi ţin la secret salariile, completând în declaraţia de avere „cf. fişei fiscale”. Dar tot cam pe-acolo! Cum au ei grija de loialitatea afacerilor, pagubind averea statului, in numarul viitor!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.