Brașoveanul Octavian Ciovică a câștigat Trofeul Valea Cetății, la automobilism viteză pe...

Brașoveanul Octavian Ciovică a câștigat Trofeul Valea Cetății, la automobilism viteză pe traseu montan

0 92

Brașoveanul Octavian Ciovică s-a impus în etapa de viteză în coastă desfășurată în weekend la Râșnov, Trofeul Valea Cetății. Brașoveanul a dominat întreg weekendul pe urcarea spre Poiana Brașov dinspre Râșnov și în ciuda unor probleme tehnice la finalul primei zile a câștigat ambele urcări oficiale și a cucerit și trofeul de King of The Hill. La Râșnov podiumul a fost completat la general de Costel Cășuneanu și Emil Ghinea.
Abandonul din prima zi a lui Jerome France, coroborat cu succesul lui Ciovică ține deschisă lupta și în clasamentul clasei a II-a, cei piloți având acum câte 62 de puncte în clasament.
Cum etapa de la Râșnov a contat și în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în cel de Masters, Ciovică este acum în cursă pentru a se impune în ambele competiții după ce și-a asigurat practic titlul în CNVC.
Bătălia finală pentru Trofeul Masters se va da la Brașov în etapa 5-a, ultima a sezonului, în perioada 14-15 octombrie. Competiția a fost cofinanțată de Consiliul Judeţean Brașov și organizată de cluburile sportive DTM Brașov și Auto Blic Brașov sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv șia adus la start un număr de 94 automobile de competiție, cărora s-au adăugat alte 7 modele Porsche coupe de stradă care au efectuat urcări demonstrative, dar și alte 3 mașini de competiție care au jucat rolul de deschizători.

Foto : autorally.ro

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.