Brasoveanul Marcel Butuza ocupa locul 71 in clasamentul general

Brasoveanul Marcel Butuza ocupa locul 71 in clasamentul general

0 224

Sportivul brasovean Marcel Butuza, cel care reprezinta Romania la prestigiosul raliu Paris-Dakar, a trecut cu bine peste prima etapa, care s-a desfasurat luni, pe continentul african, termin?nd proba Nador – Er Rachidia pe locul 78.

Dupa primele trei zile ale celui mai dificil rally-raid din lume, brasoveanul ocupa locul 71 in clasamentul general. Pe 9 ianuarie este programata proba Er Rachidia – Ouarzazate, mai lunga cu aproape 200 de km decat cea de luni, care ii va duce pe concurenti pe primele dune de nisip din aceasta editie.
Marti dupa proba speciala, la 100 de kilometri de tabara din Ouarzazate, se va amenaja o zona de service pentru concurentii de la categoria moto, in care acestia vor putea lucra la motociclete pentru a remedia problemele aparute pe proba. Aceasta decizie a fost luata pentru ca se intampla des ca motocicletele sa fie mult prea avariate dupa o proba pentru a mai putea ajunge in tabara. Totusi, in aceasta zona de service doar pilotii pot interveni asupra motocicletei, mecanicilor nefiindu-le permis accesul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.