Brașoveanul Gheorghe Ialomițianu atacă hârjoneala dintre instituțiile fundamentale ale statului

Brașoveanul Gheorghe Ialomițianu atacă hârjoneala dintre instituțiile fundamentale ale statului

1 33

Prezent la postul B1Tv, brașoveanul Gheorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe în guvernul Boc, dar și vicepreședinte PMP, a atacat lipsa de colaborare dintre instituțiile statului în ce privește criza medicală dar și cea energetică. O situație în care românii nu vor avea încotro și vor plăti facturile uriașe de energie, în cursul acestei ierni. Cei care-și vor permite.
O dispută a apărut în spațiul public între ANRE, Ministerul Energiei, Consiliul Concurenței și Parlamentul României. Fiecare instituție caută vinovatul în altă parte în loc să colaboreze în vederea găsirii unor soluții atât pentru furnizorii de energie electrică, gaze naturale, cât și pentru consumatorii acestor produse.
De exemplu, în Parlamentul României se fac demersuri pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze natural(de către PSD n.n.), iar la ANRE se discută majorarea taxei de cogenerare care va anula efectele plafonării. PMP cere tuturor instituțiilor publice să colaboreze în limita compentențelor și să vină cu soluții pentru ca românii să treacă mai ușor prin criza sanitară și economică.
Disputele dintre institutuțiile publice reprezintă cea mai neproductivă modalitate pentru români în această perioadă” a avertizat Ialomițianu.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Bețivane, Tîmpilițianul ăsta-i o idee mai pregătit decât Cuțu.
    Cât ai mai băut, iar, de citezi toate scursurile?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.