Brașoveanul Cătălin Tecuceanu, dublu campion național la atletism!

Brașoveanul Cătălin Tecuceanu, dublu campion național la atletism!

0 178

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a fost gazda etapei finale a Campionatului Național de atletism, la juniori 1 (juniori mari). La competiția organizată de Federația Română de Atletism (FRA), atletismul brașovean a înregistrat rezultate de marcă.
Astfel, Cătălin Tecuceanu (CSM Brașov, foto centru) a devenit campion al României în probele de 1.500 și 800 metri, iar Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei 2011) este vicecampion național la săritura în lungime.
În a doua reuniune a zilei de sâmbătă, 30 iunie, Tecuceanu a alergat 1.500 metri în 4:03.82, devansându-i, în ordine, pe Andrei Daniel Matei (CSU Craiova) și Emanuel Traian Musteață (CSM Craiova).
În sesiunea a 3-a din concurs, cu un timp de 1:53.70, atletul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Brașov a fost mai bun ca Florin Pitic (LPS Suceava) – locul 2 și Sebastian Moldovan (LPS Suceava-CSM Onești) – locul 3.
Bogdan Șitoianu (CS Țara Bârsei), vicecampion al României la lungime
În aceeași sesiune, săritorul de la CS Țara Bârsei, pregătit de prof. Horațiu Calfă, a „aterizat” pe podium, cu o săritură de 7.21 metri, între Andreas Samuel Bucsa (Dinamo București-CSM Călărași), campion național cu 7.49 metri, și Florin Alexandru Vișan (LPS Constanța-CS Farul Constanța), medaliat cu bronz, după un rezultat de 7.13 metri.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.