Brașoveanca Roxana Mînzatu a fost numită ministru al Fondurilor Europene,...

Brașoveanca Roxana Mînzatu a fost numită ministru al Fondurilor Europene, e în Monitorul Oficial!

0 124

Roxana Mînzatu a fost numită în funcţia de ministru al Fondurilor Europene, conform Decretului nr. 507, publicat vineri în Monitorul Oficial nr. 462, informează ministerul de resort.
Roxana Mînzatu este licenţiată în ştiinţe politice în limba engleză, iar din decembrie 2016 este deputat de Braşov în Parlamentul României. În vârstă de 39 de ani, Roxana Mînzatu este la primul mandat de deputat, aleasă în Brașov.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu este specializată în atragerea de fonduri europene nerambursabile, după o perioadă de câţiva ani în care a fost consultant în domeniu şi manager de proiecte. În prealabil, a fost consilier de integrare în Ministerul Integrării Europene dar și consilier județean.
În anul 2015, a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi ulterior a devenit preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.
„Este o imensă onoare să primesc mandatul de ministru al Fondurilor Europene, acesta fiind domeniul în care am activat mare parte din viaţa mea profesională. Pun în slujba românilor munca mea şi valorile după care încerc să mă ghidez: bunăcredinţă, profesionalism şi o profundă încredere în puterea colaborării! În echipă cu viitorii mei colegi din minister, cu cei din guvern şi, mai ales, cu beneficiarii de fonduri europene sunt convinsă că putem aduce cât mai mulţi bani europeni acasă, că putem performa în această zonă-cheie a guvernării”, a declarat noul ministru al Fondurilor Europene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.