Brasoveanca Oana Paveluc, Noua Miss Romania 2010

Brasoveanca Oana Paveluc,
Noua Miss Romania 2010

0 305

In urma deciziei Alexandrei Catalina Filip de a renunta la titlul obtinut in cadrul competitiei nationale desfasurate vineri, 9 iulie, Oana Paveluc (Premiul I si Premiul Presei) va reprezenta Romania la Miss Universe 2010, informeaza organizatorii. Oana are doar 18 ani, isi doreste sa devina „o femeie de afaceri de succes” si la capitolul „fantezii” mentioneaza ca si-ar dori sa fie o pasare. Tanara s-a nascut in Brasov si va reprezenta Romania in cadrul concursului Miss Universe, ce va avea loc pe 23 august, in Las Vegas.

Oana Paveluc, noua Miss Universe Romania 2010
Titlul din acest an va reveni urmatoarei clasate – Oana Paveluc, care a obtinut Premiului I si Premiul Presei in cadrul competitiei nationale.
Oana Paveluc este din Brasov, are 18 ani si o inaltime de 1.81 m. Este eleva in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Remus Radulet”, a facut studii de actorie si isi doreste sa devina om de afaceri.
Oana este voluntar al Asociatiei AS si se implica in proiectul „Un alt mod de a fi”, ce are ca scop sprijinirea copiilor ce sufera de autism.

„Nici n-am visat ca rezultatele se mai pot schimba. Oricum eu eram extrem de fericita si cu Premiul I si Premiul Presei, pentru ca Miss Universe Romania este cel mai important concurs de frumusete din tara”, spune Oana.
„Acum, ca situatia s-a schimbat total, parca traiesc un vis. Sper sa ma dezmeticesc cat mai repede si sa reiau pregatirea pe care am avut-o si inainte de finala nationala. Sunt foarte fericita!”

Despre concursul Miss Universe
Miss Universe este un concurs anual de frumusete, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996.
Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent, titlul „Miss Universe” este detinut de Stefania Fernandez, din Venezuela. In 2008, titlul a fost obtinut de Dayana Mendoza, tot din Venezuela.
Cea de-a 59-a editie a concursului Miss Universe va fi gazduita de Las Vegas. Competitia din acest an va avea loc pe data de 23 august, in incinta Mandalay Bay Resort and Casino.
La eveniment vor participa peste 80 de candidate din intreaga lume, titlul suprem fiind acordat de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC si Telemundo.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.