Brașoveanca Andreea Moldovan a „plecat” de la Ministerul Sănătății și a „intrat”...

Brașoveanca Andreea Moldovan a „plecat” de la Ministerul Sănătății și a „intrat” la DIICOT… pe altă ușă

2 59

Procurorii de la Crimă Organizată au început urmărirea penală In Rem pentru infracțiunile care s-ar fi comis în Ministerul Sănătății când s-a accesat ilegal baza de date a ministerului cu privire la datele personale ale celor vaccinați împotriva COVID 19.
Acuzația principal se referă la accesarea și transmiterea datelor personale ale lucrătorilor din Armată și serviciile de informații, infracțiuni care vizează activitatea fostului ministru Vlad Voiculescu, a consilierului său onorific, dar și cea a fostului secretar de stat, doctorul brașovean Andreea Moldovan.
Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de jurnalistul Adina Anghelescu la un post de televiziune național. Astfel, infracțiunile consemnate de procurorii DIICOT vizează:   
,,Accesul ilegal la un sistem înformatic, care ar însemna ca pedeapsă de la 6 luni la 5 ani, dacă fapta s-a săvârşit în scopul obţinerii de date informatice.
Următoarea infracţiune este transferul neautorizat de date informatice care ţine de competenţa DIICOT, şi care este pedepsită cu închisoarea, de la 1 la 5 ani.
A treia faptă este divulgarea de informaţii secret de serviciu sau publice, constând în date informatice la care consilierul Ştefan Voinea a avut acces, datorită autorizării acordate de fostul secretar de stat, doctorul Andreea Moldovan, actual director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, autorizare acordată cu aprobarea fostului ministru Vlad Voiculescu”, a susținut Adina Anghelescu la Antena 3.
Dinspre ANI, o instituție total inactivă de mai multe luni, încă nimic față de declarația de avere si cea de interese…

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Perfect. După faptă și răsplată. Asta ne voia cu botnițe, carantinați și să dezincrimineze malpraxisul!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.