Brasov – Sibiu: Trafic ingreunat, din nou, din cauza lucrarilor

Brasov – Sibiu: Trafic ingreunat, din nou, din cauza lucrarilor

0 88

Abia ce se remediase cat de cat situatia, iar traficul dinspre Brasov spre Sibiu se fluidizase destul de mult, ca iar va incepe calvarul pe acest tronson al DN1.
Vor reincepe lucrarile in zona Hula Bradului si circulatia pe aceasta sectiune de drum va fi ingreunata pana la inceputul iernii.
Francezilor de la Colas, constructorul care a castigat licitatia pentru realizarea lucrarilor in aceasta zona, se pare ca le cam place sa-si faca de lucru. De-a lungul acestei veri, acestia au tot asfaltat si reasfaltat sectoare intregi de drum. Acest lucru l-au facut dupa ce anul trecut au executat exact aceleasi operatiuni: copertare si decopertare si iar asfaltare, etc.
Zona de la Hula Bradului este ultima ramasa nemodernizata din DN1 Sibiu – Brasov. Astfel, circulatia se desfasoara in aceste momente pe un singur fir, alternativ, in zona Fantanita Haiducului – Hula Bradului, ingreunand mult traficul. Pana si prefectul de Sibiu este nemultumit de cat de greu se circula.
„As vrea ca atunci cand nu se lucreaza acolo sa nu mai stanjeneasca circulatia”, a declarat Constantin Trihenea, citat de cotidianul Adevarul.
„De o luna de zile s-a reluat lucrarea in zona respectiva dar in conditii slabute. Reprezentantii firmei Colas au promis la intalnirea pe care am avut-o luni ca vor respecta termenul de finalizare, respetiv data de 30 noiembrie. Pe acea sectiune nu se lucreaza in week-end”, a declarat Liviu Cretu, directorul Sectiei Sibiu a Drumurilor Nationale, informeaza aceeasi sursa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.