Brasov si DN1 plin de radare si politie

Brasov si DN1 plin de radare si politie

0 124

Ministerul de interne, dupa posibilitati, face un cadou romanilor de Paste: mai multi politisti si mai multe radare pe DN 1.
Serviciul Politiei Rutiere Brasov va actiona, in perioada 18 – 20 aprilie, cu un numar mai mare de echipaje si radare, in special pe DN1 intre Brasov si Predeal, DN73 Rasnov – Bran si DN1A Brasov – Cheia, unde se asteapta o intensificare a traficului incepand din partea a doua a zilei de sambata, a precizat pentru AGERPRES comisarul Cornel Zaharia de la Politia rutiera Brasov.
De asemenea, echipaje suplimentare de politisti vor fi si in Poiana Brasov, iar daca se vor crea blocaje rutiere, traficul va fi deviat.
In noaptea de Inviere, mai multe echipaje de politisti vor actiona la Predeal, in zona bisericii din localitate, care se afla la marginea DN1, pentru a nu bloca circulatia spre si dinspre Brasov, la Bran si la Rasnov.
Pe aceste tronsoane vor fi amplasate si mai multe aparate radar. De asemenea, in municipiul Brasov, in mai multe zone ale orasului unde exista lacasuri de cult langa arterele pricipale de circulatie, vor actiona mai multe echipaje de la politia rutiera, in special in noaptea de Inviere.
„Participantii la trafic trebuie sa inteleaga ca numarul aparatelor radar va fi mai mare nu pentru a ne face planul la sanctiuni, ci pentru a preveni o serie de evenimente rutiere grave. Noi consideram ca va exista un varf de sarcina sambata, incepand cu ora 23.30 pana la ora 1.30, si luni, incepand cu ora 12.00, cand turistii incep sa se retraga spre casa”, a spus comisarul Cornel Zaharia.
Un numar de 1.065 de politisti de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, dintre care 804 de ordine publica, 121 de la investigatii criminale, 72 de la politia rutiera si 68 de la alte structuri, vor actiona, in perioada 16 – 21 aprilie, in judetul Brasov, pentru a asigura masurile de ordine in zona lacasurilor de cult si in zonele turistice din judet.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.