Brasov: Se cauta vinovat pentru datoriile de la Judetean

Brasov: Se cauta vinovat pentru datoriile de la Judetean

0 180

Nu este nici un secret faptul ca Spitalul Judetean din Brasov are datorii de 900.000 de lei. Secret este deocamdata numele persoanei care ar putea fi responsabila de acumularea acestor datori. Si cum de mai bine de un an la spital este I adevarata telenovela, acum este timpul pentru un nou episode.
Concret, Dan Grigorescu, actualul director al spitalului o acuza pe Mariana Rusu, fostul manager al institutiei, de faptul ca ar fi principalul vinovat pentru datoriile de 900.000 de lei. Grigorescu a declarat ca detine informatii veridice conform carora fostii manageri ai unitatii, Mariana Rusu si Iosif Samota, “au pus umarul” la acumularea uriaselor datori deoarece nu au respectat o hotarare judecãtoreasca, definitiva si executorie, privind plata unor salarii catre angajati.
„Datorita unor proceduri administrative din 2006, angajatii au fost platiti pe alta grila decat cea pe care ar fi trebuit, iar angajatii s-au adresat instantei si, ulterior, si-au castigat drepturile prin hotarare judecatoreasca definitiva si executorie“, a declarat, in presa brasoveana, Dan Grigorescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.