„Brasov, regiune europeana” – Bruxelles, 12-16 Martie

„Brasov, regiune europeana” – Bruxelles, 12-16 Martie

0 105

Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov (ADDJB) si Consiliul Judetean, in colaborare cu Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania, organizeaza conferinta cu titlul Models of Community Growth in New EU Member States. Study case: Brasov County, Romania. Evenimentul se bucura de parteneriatul Comitetului Regiunilor din Bruxelles.


Conferinta se va desfasura in data de 15 martie 2007, la Bruxelles, in cadrul Comitetului Regiunilor (CoR). Pe tot parcursul saptamanii, 12 – 16 martie 2007, in Foyer-ul CoR va fi deschisa publicului o expozitie de fotografii ilustrand Brasovul de odinioara si de astazi.


Evenimentul urmareste realizarea unui cadru propice promovarii judetului Brasov pe plan european, precum si initierii de contacte cu potentiali viitori parteneri – euro-regiuni, investitori, finantatori, institutii implicate in dezvoltarea durabila – interesati de potentialul si oportunitatile de dezvoltare ale judetului.?


Comunitatea europeana este o sursa continua de cunoastere si intelegere a diversitatii practicilor si modelelor statelor si regiunilor sale membre. Pornind de la aceasta idee, conferinta prezinta invitatilor oportunitatea de a dezbate pe marginea a doua tematici :


? Caracterul multicultural al Uniunii Europene si cetatenia europeana


? Dezvoltarea durabila si turismul


Prezentarile si discutiile vor avea ca punct de plecare studiul de caz al judetului nostru, din punctul de vedere, pe de o parte al experientei sale multiculturale, iar pe de alta parte al dezvoltarii sale turistice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.