Brasov, oras din poveste – deschiderea oficiala

Brasov, oras din poveste – deschiderea oficiala

0 96

Joi, 6 decembrie, cu ocazia sarbatorii de Sfantul Nicolae, primarul Brasovului, George Scripcaru a deschis oficial manifestarile evenimentului „Brasov – oras din poveste”.


Primaria Municipiului Brasov a venit si anul acesta cu o oferta bogata de spectacole si evenimente culturale pe tot parcursul lunii decembrie. Deschiderea oficiala s-a facut in Piata Sfatului, cand primarul a aprins luminile ornamentale montate in oras cu ocazia sarbatorilor de iarna.


Seara a continuat cu un prgram artistic de exceptie sustinut de corul de copii UNISON, care in data de 10 decembrie va implini 6 ani de existenta, si de Dean’s Big Band – Colinde Internationale.


o seara minunata s-a incheiat cu un concert extraordinar sustinut de cunoscuta formatie HOLOGRAF si, bineinteles, cu un foc de artificii, care va lumina cerul Brasovului.Sigur, inca mai sunt multe lucruri de facut.


Trebuie sa amintim edililor ca mai sunt si cartierele in care se pot amenaja macar cateva oaze de basm. Si acolo sunt copii si acolo vin sarbatorile.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.