„Braşov, Oraş de proteste”

„Braşov, Oraş de proteste”

0 201

Acesta pare să fie brandul de sezon al Braşovului, unde protestele au ajuns şi la forma mesajelor scrise cu creta pe asfalt

Acesta pare să fie brandul de sezon al Braşovului, unde protestele au ajuns şi la forma mesajelor scrise cu creta pe asfalt.

După luni de proteste clasice la Prefectură şi prin oraş, după aglomerarea recentă a trecerilor de pietoni, protestatarii au trecut acum la scrierea de mesaje pe caldarâm.

„Braşov, Oraş de proteste”, „Şi eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el” „De ce facem o catedrală foarte mare când e paragină în şcoli şi spitale”, „De ce nu ieşi cu noi la proteste?” sunt câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat protestatarii în zona din faţa clădirii în care funcţionează Prefectura, Consiliul Judeţean şi Curtea de Apel.

Joi seară, grupul de protestatari a blocat mai multe treceri de pietoni de pe Calea București. Poliția Rutieră a deviat circulația în zonă.

Oamenii au pornit în marș pe Calea București și au trecut și pe lângă Spitalul Județean de Urgență. În dreptul intrării de la Urgențe oamenii au păstrat momente de reculegere în memoria lui Călin Farcaș, tânărul de 29 de ani care a decedat luni după 2 ani de aşteptare a unui transplant pulmonar.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.