Brasov – mutari strategice de institutii!

Brasov – mutari strategice de institutii!

0 72

Este posibil ca noul an sa gaseasca localizate in alte spatii unele institutii publice brasovene. De curand primarul George Scripcaru, liderul Coalitiei la Brasov si presedinte al PD-L Brasov, a declarat ca se intentioneaza mutarea institutiilor care tin de zona “agricola” si isi au acum sediul in centru Brasovului. Este vorba de “deconcentratele” si “descentalizatele” cu sediul pe strada Michael Weiss colt cu strada Republicii.
In acest imobil functioneaza APIA, Directia Agricola si de Dezvoltare Rurala (DADR), Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice. Ambele institutii sunt in subordinea Ministerului Agriculturii, iar intentia este de a fi mutate pe Calea Feldioarei, unde se afla Directia Sanitara Veterinara si de Siguranta a Alimentelor (DSVSA).
Primarul George Scripcaru dand impresia ca el este si prefect, asta pentru ca institutiile mai sus mentionate sunt in coordonarea Prefecturii, a declarat ca: „…este mult mai normal ca cele doua institutii care se afla in prezent pe str. Republicii sa functioneze alaturi de alte directii care tin tot de ministerul Agriculturii. Iar pe Calea Feldioarei este spatiu destul pentru a muta cele doua directii. In acest fel, cei care au probleme legate de activitatea Ministerului Agriculturii gasesc toate institutiile deconcentrate intr-un singur loc”. Aceasta este parerea si probabil decizia lui Scripcaru, pana acum nu este semnalata nici macar o reactie sefilor acestor institutii si nici a prefectului Ion Gontea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.