BRAsov MATerials 2007

BRAsov MATerials 2007

0 163

Universitatea „Transilvania” Brasov va gazdui si in acest an Conferinta Internationala de Stiinta si Ingineria Materialelor BRAMAT 2007.


Academia Romana de Stiinte Tehnice in colaborare cu Universitatea „Transilvania” din Brasov organizeaza Conferinta Internationala asupra Stiintelor materialelor si Inginerie – BRAMAT 2007? (BRAsov MATerials 2007), care se va desfasura in Brasov in zilele de 22-24 Februarie 2007.


?


Tema conferintei


Conferinta isi propune sa prezinte ultimele rezultate obtinute in departamentul de cercetare din domeniul ingineriei. Se urmareste de asemenea un schimb de experiente si idei intre colaboratori romani si cei veniti din exterior in vederea dezvoltarii unei noi colaborari stiintifice.


Tematica conferintei: echipamente si tehnologii in ingineria materialelor, stiinta materialelor si ingineria suprafetelor, ingineria sudurii, modelarea in stiinta materialelor


materiale multifunctionale, managementul si protectia mediului inconjurator.


Lucrarile conferintei se vor desfasura la Aula Universitatii „Transilvania”, iar la intruniri vor participa reprezentanti de renume ai mediului academic national si international care vor prezenta cele mai avansate inovatii in domeniu.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.