Brasov Marathon isi asteapta concurentii la start

Brasov Marathon isi asteapta concurentii la start

0 96

Sambata  27 aprilie 2013 va avea loc la Brasov cea de-a doua editie a competitiei de alergare montana "Brasov Marathon". Competitia de la Brasov isi asteapta alergatori la startul care se va da in Piata Sfatului.

Organizat de catre Clubul Studentesc pentru Protectia Naturii si Turism (CPNT) din localitate, concursul se va desfasura pe asfalt si pe poteci de munte, pe un traseu ce atinge puncte reprezentative din Brasov si Masivul Postavarul, precum centrul istoric al orasului, poalele Tampei, treptele lui Gabony, Saua Tampei sau Poiana Stechil.

Atat la masculin, cat si la feminin, se va concura in proba de maraton, pe categoriile de varsta 18-29 ani, 30-39 ani si +40 ani, in probele de semimaraton si cros desfasurate pe categoriile 16-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani si in Crosul Copiilor, unde varstele concurentilor se vor incadra in grupele 6-9 ani, 10-12 ani, 13-14 ani si 15-17 ani.

Primii care vor intra in cursa sunt maratonistii si semimaratonistii, care vor lua starul la ora 9:00, urmati o ora mai tarziu de participantii la cros si de cursa copiilor, programata pentru ora 13:00.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.