Brasov Heroes isi cheama eroii la datorie

Brasov Heroes isi cheama eroii la datorie

0 387

Duminica, brasovenii sunt invitati la cea de-a treia editie a cursei cu obstacole a comunitatii. Evenimentul, la care sunt asteptate sa participe peste 600 de persoane, va avea loc in Zona de Agrement a lacului Noua. Fondurile stranse in urma inscrierilor dar si din donatii vor fi redirectionate catre 12 organizatii si fundatii pentru diferitele proiecte sociale, culturale sau educative pe care acestea vor sa le puna in practica

Duminica, brasovenii sunt invitati la cea de-a treia editie a cursei cu obstacole a comunitatii. Evenimentul, la care sunt asteptate sa participe peste 600 de persoane, va avea loc in Zona de Agrement a lacului Noua. Fondurile stranse in urma inscrierilor dar si din donatii vor fi redirectionate catre 12 organizatii si fundatii pentru diferitele proiecte sociale, culturale sau educative pe care acestea vor sa le puna in practica.
Si la cursa cu obstacole „Brasov Heroes“ din acest an vor exista doua trasee care vor avea ca punct de plecare si punct de sosire zona debarcaderului de la Lacul Noua.
Un traseu va avea patru kilometri iar celalalt opt, pe fiecare organizatorii amplasand diferite obstacole. Va fi distractie garantata, spun organizatorii care ii indeamna pe brasoveni la miscare si implicare in viata comunitatii.bv heroes
Pana acum s-au inscris in cursa peste 660 de participanti din care 100 sunt familii. Din donatii organizatorii au reusit sa stranga pentru proiectele sustinute aproximativ 25.000 de lei. Brasovenii sunt invitati sa sustina cel putin unul din cele 12 proiecte inscrise la Brasov Heroes.
Potrivit Mihaelei Andries, director executiv Fundatia Comunitara Brasov, este vorba de proiecte de educatie dar si de copii care au parasit centrele de plasament, si care au nevoie de sustinere pentru a se integra, sunt proiecte pentru copii cu nevoi speciale, care au nevoie de tratamente deosebite, proiecte de cultura sau de amenajare de spatii pentru persoane care au diverse forme de dizabilitate.
Alergatorii in cursa „Brasov Heroes“ se mai pot inscrie la start pana astazi, platind o taxa prin care va fi sustinuta una dintre cauze. Organizatorii isi doresc ca in acest an, atat prin taxele de inscriere cat si prin donatiile sustinatorilor si ale partenerilor, sa adune in jur de 85.000 – 90.000 de lei. Inscrieri se fac pe site-ul evenimentului: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/ .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.