Brasov Garden – un proiect falimentat si abandonat

Brasov Garden – un proiect falimentat si abandonat

0 118
Un complex rezidential de 32 de milioane de euro – abandonat de investitorii israelieni. Potrivit informatiilor noastre, dezvoltatorii nici macar nu se mai afla in Romania pentru a incerca sa salveze ceva din imaginea companiei. Lichidatorul Continental 2000 SPRL scoate la vanzare constructiile din complexul rezidential Brasov Garden din cartierul Tractorul, strada Ioan V. Socev.
Este vorba de trei blocuri nefinalizate – unul care urma sa fie construit pe o structura de zece etaje (finalizate fiind doar sapte etaje) si doua blocuri de cinci etaje si mansarda, structura fiind finalizata in cazul ambelor unitati pana la etajul patru. De asemenea, este scos la vanzare si terenul de aproximativ patru hectare, intregul pachet costand 5,4 milioane de euro fara TVA, informeaza Buna Ziua Brasov. Dezvoltatorul acestui proiect, grupul Sayag din Israel, intentiona sa construiasca aici 10 blocuri de cinci etaje cu mansarda si sase de 11 etaje cu mansarda.
Proiectul urma sa cuprinda 774 de apartamente de una, doua si trei camere, cu suprafete cuprinse intre 58 si 200 metri patrati.
Investitia era estimata in 2008, la inceputul lucrarilor, la 32 de milioane de euro. Cartierul urma sa fie construit in patru faze. Prima faza cuprindea 131 de unitati rezidentiale si trebuia finalizat in noiembrie 2009, in timp ce restul fazelor trebuiau finalizate pana in 2011.
Complexul urma sa cuprinda un centru comercial cu un supermarket, restaurant – pizzerie, sala de fitness, salon de intretinere si infrumusetare, gradinita pentru copii, precum si un parc. Finantarea pentru constructia complexului urma sa fie asigurata de Raiffeisen Bank.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.