BRASOV – este un oras de poveste

BRASOV – este un oras de poveste

0 128

Feeria sarbatorilor de iarna a cuprins si orasul nostrum care s-a imbracat in stralucitoare si elegante haine de sarbatoare.
Centrul Brasovului, Piata Sfatului si stradutele adiacente par a fi desprinse din povestile pentru copii, cu zane bune, ciocolata dulce si portocale inmiresmate care-ti dau fiori.
Rasunetele colidnelor, bradul falnic ce domina Piata Sfatului, uralele sutelor de brasoveni veniti sa participe la eveniment si spectacolul de lumini le-a taiat multora respiratia de emotie.
Sezonul sarbatorilor de iarna, poate cea mai frumoasa perioada din an, prin magia si visul cu care se inconjoara a fost deschis si la Brasov in mod oficial.
Solistii Operei, care formeaza The Sinnere Quartet, au urca pe scena si au sustinut un recital de exceptie, urmati fiind de copiii din corul „Unisoon”. Dupa ce acestia au cantat „O, brad frumos”, sistemul luminos a fost declansat, semn ca magia Craciunului a pus stapanire pe intregul oras.
Copiii s-au inghesuit sa admire si ieslea amplasata langa bradul de peste 20 de metri, ce il reprezinta pe pruncul Iisus cu Fecioara Maria, Iosif si cei trei magi.
Pentru a fi mai spectaculos sau poate pentru a fi cat mai aproape de scena biblica, autoritatile au adapostit in iesle doua oi.
Spectacolul a continuat cu un concert extraordinar sustinut de Andra, care a intretinut atmosfera din piata.
Brasovul este si va ramane in aceasta iarna un adevarat oras de poveste.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.