Brasov: decapitare la Finante si Garda!

Brasov: decapitare la Finante si Garda!

0 170

Dupa ce Matura portocalie a “operat” in Prefectura Brasov, s-a mutat in impunatoare cladire din Centru Civic. Curatenia de toamna prin care toti sefii de sorginte PSD-ista sunt alungati peste bordul Corabiei Basescu-Boc a intrat intr-un ritm accelerat. Dupa eliminarea de la guvernare a ministrilor PSD si schimbarile din Esalonul 2 (secretari de stat, sefi si adjuncti de agentii si subprefecti) s-a trecut la epurarea directorilor. In fiecare zi apar teancuri de demisii in toate sectoarele. Ultima demitere, rasunatoare prin pozitia detinuta, se refera la directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov, Ion Popescu, care ar fi fost demis marti din functie, printr-un ordin al ministrului Pogea.
Nici Garda Financiara Brasov nu a scapat, Lucian Voinescu, directorul coordonator, sustinut de PSD si de PNL, a demisionat, in urma unei solicitari de la centru.
Succesorii celor doi par a fi Cornel Ioana, un angajat de la Directia de Control (DGFP) si Vasile Bilinschi un “gardist” vechi deodata cu infintarea institutiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.