Brasov Business Park creeaza peste 700 de locuri de munca

Brasov Business Park creeaza peste 700 de locuri de munca

0 170

Se anunta investitii serioase in orasul nostru menite sa resusciteze viata economica aflata in stare de letargie.
Brasov Business Park este asteptat deopotriva atat de edili, cat si de locuitorii orasului, care spera sa gaseasca pe platforma industriala un loc de munca bine platit si stabil in aceste vremuri de restriste financiara prin care trecem.
Prefectul Ion Gontea, impreuna cu directorul Agentiei Metropolitane Brasov (AMB), Dragos David, si coordonatorul Polului de Crestere Economica Brasov, Mihail Vestea, s-au intalnit saptamana trecuta cu un reprezentant al Brasov Business Park, companie interesata sa implementeze un proiect finantat din fonduri europene.
Proiectul de investitii este destul de amplu, tinand cont de faptul ca se are in vedere crearea a aproximativ 700 de locuri de munca, prin deschiderea a noi unitati de productie.
Investitorii au anuntat ca doresc sa depuna un proiect pentru finantare prin Programul Operational Regional, domeniu major de investitie 4.1 – „Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala”, pentru crearea unor spatii de productie noi.
Centrul de afaceri va cuprinde, pe langa spatii de birouri, dotate la cele mai inalte standarde, si un complex expozitional si sali de conferinta.
Delegatia companiei Brasov Business Park a anuntat saptamana trecuta ca doreste sa depuna un proiect pe Programul Operational Regional (POR), domeniul major de investitie 4.1: Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala, prin care sa ofere 720 noi locuri de munca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.