Brasov: 60 de sesizari depuse la Credit Europe Bank

Brasov: 60 de sesizari depuse la Credit Europe Bank

0 95

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov (CJPC) a inregistrat 60 de sesizari de la clientii sucursalei brasovene a Credit Europe Bank, care au reclamat lipsa banilor din conturile deschise la banca. „Marti este prima zi de la declansarea scandalului la Sucursala Credit Europe Bank din Brasov, in care institutia noastra nu a primit sesizari in legatura cu lipsa banilor din cont. Nu pot sa stiu daca mai sunt sau nu persoane care vor mai depune sesizari”, a declarat, pentru AGERPRES, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru.
Potrivit acestuia, pana luni, 38 de persoane, din cele 60 care au depus reclamatie la CJPC, si-au recuperat banii, in total peste un milion de euro.
Suma totala a tuturor celor 60 de reclamatii depaseste 2,5 milioane de euro.
Tot luni, Sucursala Credit Europe Bank din Brasov a primit cea de a patra amenda, in valoare de 50.000 de lei.
Directoarea de operatiuni a sucursalei din Brasov, Otilia Negrila, care este acuzata pentru acces neautorizat intr-un sistem informatic, frauda informatica, fals in inscrisuri sub semnatura privata, inselaciune si delapidare, se afla din 13 august in arest preventiv pentru 29 de zile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.