Branul – localitatea preferata de romani pentru sarbatorile de iarna

Branul – localitatea preferata de romani pentru sarbatorile de iarna

0 99

Desi mai sunt doua luni bune pana la cumpana dintre ani, multi dintre romani, mai ales cei cu dare de mana, si-au inchiriat locatiile unde vor sa petreaca cu prietenii. Dupa cum ne-am obisnuit, tot mai multi dintre acestia opteaza pentru o mini-vacanta de Revelion la munte. De aceea, cele mai vanate pensiuni sunt cele din imprejurimile orasului nostru in fruntea carora se afla Branul.


Conform datelor agentiilor de turism, localitatea a fost amanetata in proportie de 50%, iar cei care au tinut sa obtina un loc cat mai bun, au avut grija sa si-l aleaga inca din luna mai a anului curent. Reprezentantii filialei Brasov a Asociatiei Nationale de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) declara: „Locurile din doua pensiuni, respectiv una din Moeciu si una din Bran au fost rezervate in totalitate la doar cateva saptamani dupa Paste”.


Preturile nu par deloc accesibile, tinand cont de faptul ca o seara in aceasta peritada in statiunea mult ravnita de toti romanii va costa intre 45 si 90 de euro. Pachetul complet de Revelion include patru Mopti, ceea ce inseamna ca cea mai mica suma platita pentru luxul de a vedea muntele de sarbatori este de 200 de euro de persoana. Cu toate acestea proprietarii pensiunilor nu vor duce lipsa de clienti, ei pregatindu-si inca de acum camerele si alcatuidnu-si din vreme programele artistice cu care isi vor delecta comesenii.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.