Branul, dragostea dintai a social-democratilor

Branul, dragostea dintai a social-democratilor

0 96

De-o vreme incoace, evenimentele importante din viata PSD se consuma la Bran, devenit leaganul doctrinei social democrate. Aici se iau decizii, aici s-a incropit strategia pentru alegeri (eficienta nevoie mare) aici isi consuma stafful partidului clipele de ragaz cand, la un pahar de sampanie, uita de procente, de reforma din partid si de Mirciulica Geoana.


La reuniunea din toamana s-a „emanat” cea tare si evident, inutila, strategie a partidului. O strategie care a provocat cel mai tare seism intern, care a ratat de putin demolarea esafodului pe care s-a catarat actuala conducere, asa zis reformatoare, a partidului. Cea mai mare realizare a conducerii socila – democrate este aducerea partidului din prima pozitie, la alegerile din 2004 (asta datorita erodarii, vezi guvernarea 2001 – 2004) la aceea de partid secund al politicii dambovitene. Si aici este vorba tot de erodare – aceea data de pozitia partidului fata de putere, adica opozitie.


„Normalitatea” unei conduceri intelepte, in „spate” fiind acelasi ca cel din fata, adica Mircea Geoana, care a experimentat inclusiv erodarea in OPOZITIE, experiment ce a dus partidul in „zona neutra”!


Asta, pentru ca la putere este PNL si opozitie face doar PD-L!!!


Suntem in fata unui experiment politic?fara precedent?- ?PSD nici la?PUTERE si nici in OPOZITIE!


Unde e PSD? La …Bran!


Ultima reuniune a cocorilor din acest an de la Bran a fost botezata minirevelion si s-a consumat de buna seama sub semnul marilor realizari ale partidului.


Presa, desi invitata, nu s-a dus la Bran. Intr-un fel este explicabil, n-ai ce stire de senzatie sa scoti.


La intalnirea precedenta, pentru conturarea asazisei strategii, marile evenimente surprinse de mass-media au fost lipsa lui Iliescu, sosirea tarzie a lui Hrebenciuc, culcarea devreme a lui Mircea Geoana si manevrele lui Ioan Rus.


Televiziunile au surprins cateva zambete, costume si mustati, ochelari de schi iar presa scrisa a facut bici din rahat scriind despre intalnirea din patria lui Dracula.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.