Bradul de Craciun a fost adus in Piata Sfatului

Bradul de Craciun a fost adus in Piata Sfatului

0 338

Brasovul se pregateste pentru Sarbatoarea Craciunului. Si cum autoritatile locale au facut o traditie din montarea unui brad imens in Piata Sfatului, acesta nu putea lipsi nici in acest an. Zilele acestea, in Piata Sfatului si-a facut aparitia un brad de aproximativ 20 de metri, care a si fost montat.


In acest an, Piata Sfatului va fi impodobita si cu alti aproape 15 brazi, de 5-6 metri, care vor fi pusi in ghivecele existente in zona si care vor fi impodobiti, de asemenea, cu instalatii si globuri.


Firma care se ocupa cu iluminatul public a inceput montarea echipamentelor speciale la Primaria Brasov.


Potrivit reprezentantilor firmei respective, in zona istorica a orasului vor fi montate stelute luminoase de 2,30 metri inaltime si 1,10 metri latime. Pe strada Republicii, alaturi de cele aproximativ 200 de ghirlande formate din stele si fulgi, vor exista si brazi inalti de zece metri, care, la randul lor, vor fi impodobiti. Montarea decoratiilor se va finaliza pana la 6 decembrie, cand se va porni instalatia de iluminat. Pentru realizarea atmosfere de Sarbatori, Primaria Brasov a pus la bataie 4 miliarde de lei.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.