Brad Pitt si Angelina Jolie se despart

Brad Pitt si Angelina Jolie se despart

0 98

Brad Pitt si Angelina Jolie se despart, ei semnand o serie de acte privind separarea, care are o miza financiara de peste 210 milioane de euro, cei doi punandu-se de acord asupra custodiei comune a celor sase copii, informeaza presa britanica.
Mirror.co.uk informeaza ca vestea despartirii cuplului de aur de la Hollywood a fost raportata de cel putin doua ziare de duminica in Marea Britanie.
Astfel, The Sunday Times a precizat ca Pitt si Jolie au semnat deja documente legale care paveaza calea catre separare, implicand o suma de peste 210 milioane de euro si custodia comuna a celor sase copii ai cuplului. Informatiile nu au fost confirmate, deocamdata, de reprezentantii celor doi actori.
Potrivit informatiilor existente, Brad Pitt va avea acces la cei trei copii biologici ai cuplului – Shiloh, Knox si Vivienne – precum si la cei trei copii adoptati, Maddox, Zahara si Pax.
Potrivit tabloidului britanic News of The World, acordul de separare dintre cei doi actori include o intelegere privind impartirea in mod egal a vastei averi a celor doi si custodia comuna a copiilor, precum si modul in care vor fi impartite resedintele cuplului si bunurile pe care acesta le detine. In plus, desi custodia este comuna, toti cei sase copii – naturali sau adoptati – ai cuplului vor locui impreuna cu mama lor.
News of The World informeaza ca Brad Pitt si Angelina Jolie au inceput pregatirile pentru separare in decembrie, cand au vizitat o firma specializata in divorturi din Los Angeles.
„Documentul a fost semnat la inceputul lui ianuarie. Si Brad si Angelina l-au semnat. Acesta este similar unui acord prenuptial, insa pentru separarea unui cuplu care nu este casatorit legal. A fost clar ca vor ca lumea sa stie ca amandoi vor fi parte in cresterea si educarea copiilor. Angelina va fi insa cea care va sta tot timpul cu ei”, a declarat o sursa citata de News of The World, care a adaugat ca nu s-a stabilit o data incepand cu care documentul sa produca efecte.
„Documentele sunt deja pregatite pentru o despartire, care sa fie cat mai civilizata. Este clar ca problema care se pune este cand va avea loc despartirea, nu daca”, a spus aceeasi sursa.
Firma de divorturi consultata de cuplul Pitt-Jolie este, potrivit News of The World, renumita pentru despartirile si divorturile dintre celebritati de care s-a ocupat, fiind recunoscuta drept „cea mai buna din bransa.
Potrivit News of The World, averea comuna a cuplului Jolie-Pitt este in valoare de peste 210 milioane de euro si include resedinte in Franta, California si New Orleans.
Zvonurile privind despartirea cuplului Jolie-Pitt circula de luni de zile. Cuplul a lipsit de la ceremonia Golden Globes de saptamana trecuta, chiar daca pelicula „Inglourious Basterds” in care a jucat Brad Pitt era printre nominalizati.
In plus, Pitt a fost vazut singur, vineri, la evenimentul de strangere de fonduri pentru Haiti, „Hope For Haiti Now”.
Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au intalnit pe platourile de filmare a peliculei „Mr and Mrs Smith”. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.
Anterior, Angelina declarase ca nu se va casatori cu Brad Pitt. „Ma indoiesc ca fidelitatea este absolut esentiala intr-o relatie. Este mai rau sa-ti abandonezi partenerul si sa spui lucruri rele despre el ulterior. Nici Brad si nici eu nu am sustinut vreodata ca a trai impreuna inseamna ca suntem legati unul de altul. Intotdeauna ne asiguram ca nu ne limitam unul pe celalalt”, a spus ea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.