Boutique Hotel in Poiana Brasov

Boutique Hotel in Poiana Brasov

0 91

Omul de afaceri George Copos, care detine mai multe hoteluri in Capitala, pe litoral si la munte, ce cumuleaza 1.000 de camere, va investi circa 10 mil.euro in transformarea unui hotel de la munte intr-un boutique hotel.
„Este vorba de hotelul Sportul din Poiana Brasov pe care il vom reconfigura intr-un boutique hotel, cu 100 de camere, cu ajutorul unor arhitecti austrieci. Hotelul va avea spa si o piscina exterioara”, a declarat Copos, care controleaza la munte unitatile Bradul, Sportul si Poiana, ce au rulat afaceri de 3,4 mil. euro in 2008 si care au atras 3.000 de turisti britanici.
Lucrarile de constructie la hotelul Sportul vor incepe in martie.
„Va fi primul boutique-hotel adevarat din Romania. Lucram de patru ani la acest hotel, cu arhitecti austrieci. Hotelul va avea spa si piscina exterioara”, a declarat Copos pentru Mediafax.
Hotelurile de tip small luxury sunt o aparitie destul de rara in Romania si sunt, de fapt, hoteluri cu personalitate proprie. Construite in cladiri istorice reamenajate, in general in locatii centrale, hotelurile boutique exceleaza prin design-ul deosebit, atent la detalii, care se traduc prin fidelizarea unei clientele exigente.
Boutique hotelurile ajung sa isi cunoasca clientii foarte bine si sa ofere servicii extrem de personalizate pe care hotelurile mari nu le pot asigura oaspetilor sai
De asemenea, omul de afaceri a adaugat ca in Poiana Brasov se dezvolta un proiect prin care va fi reconfigurata toata zona turistica.
„Vor fi peste 60 de hectare de partii, un lac de acumulare de 122.000 metri cubi de apa si doua telescaune. Investitia se va ridica la 25 milioane euro, bani care vor proveni din fonduri europene”, a spus Copos, care a precizat ca proiectul este realizat de arhitecti austrieci, informeaza Mediafax.
Hotelurile boutique sunt, prin excelenta, sinonime cu design-ul opulent. Este foarte important ca directia de decorare sa fie aleasa inca de la inceput.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.