Boureanu isi afirma din nou nesimtirea

Boureanu isi afirma din nou nesimtirea

0 165

Trimis de pedelisti in Comisia care cerceteaza cazul Ridzi doar pentru tupeul nesimtit cu care isi trateaza adversarii in cadrul unui dialog, Boureanu s-a dat din nou in stamba, adresandu-se lui Banicioiu: „Ori faceti pe prostul, ori chiar sunteti prost”.
Da, asa ceva s-a auzit in sala de sedinte!
„Ori faceti pe prostul, ori chiar sunteti prost, si-mi asum ceea ce spun, ca sa incepem de dimineata cu jigniri, si nu observati foarte clar diferenta intre un om implicat in chestiunile de la MTS, cu probleme legate de MTS, si o cercetare care se desfasoara undeva in Romania, în institutiile statului. Imi asum ce spun ca de ipocrizie m-am cam saturat!”, a replicat Boureanu declaratiilor lui Nicolae Banicioiu, cu privire la prezenta sa la lucrarile Comisiei.

Deputatul PD-L i-a mai reprosat lui Banicioiu ca incepe iar „cu atacuri la persoana”.
„Eu v-am mai spus, sunt unul dintre cetatenii cercetati pe diferite chestiuni in Romania, cum sunt si colegii dumneavostra si sefii dumneavoastra de partid, nu are nicio legatura cu subiectul acestei anchete”, a mai spus Boureanu.

Anterior, la iniþiativa deputatului PD-L Gelu Visan, fusese adusa in discutie situatia deputatului PSD Cristian Rizea, care a fost retras, miercuri, din Comisia de ancheta, de catre grupul PSD, dupa ce reprezentatii PD-L au cerut recuzarea sa pe motiv ca este cercetat de DNA pe problema cheltuirii fondurilor pentru tineret.
La randul sau, deputatul PSD Nicolae Banicioiu a declarat ca a fost clarificata problema cu Rizea, care s-a retras din Comisie.
„Va readuc aminte ca inca functioneaza dubla masura la dumneavoastra si domnul Boreanu este aici in stanga noastra. Si domnia sa este cercetat la DNA, e in regula, nu vreti sa faceti nimic in sensul acesta. Va rog eu foarte mult, nu mai vedeti paiul din ochiul altuia si barna din ochii dumneavoastra o lasati ascunsa acolo”, a replicat Banicioiu.
Nu imi este simpatica mutra lui Banicioiu, dar omul are dreptate, folosind chiar vehi proverbe romanesti, chestia cu paiul si barna fiind bagata la fix. Ce am reusit insa sa remarc este faptul ca poti gasi, din cate se vede, cu greu un parlamentar care sa nu aiba drum si pe la DNA. Ce o fi de facut, fratilor?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.