Botorog – o luna la pripon

Botorog – o luna la pripon

0 353

Arhicunoscutul protestatar Gheorghe Botorog va sta priponit in arest pana pe 8 septembrie. Aceasta este decizia data, in 14 august, de Tribunalul Brasov, unde s-a judecat recursul facut de protestatar la masura de arestare preventiva pe o perioada de 10 zile, dispusa de Judecatoria Brasov.
Astfel, pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instanta de judecata a dispus prelungirea la 29 de zile a masurii de arestare preventiva a suspectului.
Pedeapsa este o urmare a incalcarii de catre Botorog a unei decizii a magistratilor, emisa in 6 august, prin care i s-a interzis sa protesteze pe tot parcursul acestei luni. Botorog a continuat, insa, seria protestelor zilnice, prin diferite modalitati, pentru a atrage atentia.
Cea mai murdara forma de protest aa fost, la propriu, cea de pe 31 iulie, cand a imprastiat fecale pe trotuarul din fata intrarii in Prefectura, facand diverse comentarii la adresa primarului si a politistilor, protest despre care am scris la vremea respectiva.
Inca odata imi exprim parerea, impartasita de multi brasoveni, ca ar trebui sa se puna capat acestui gen de proteste ale lui Botorog. Este bine ca nu va fi liber pe durata „Cerbului de Aur”, dar nu este nimanui de folos sa tot fie inchis cand in Brasov se petrece vreun eveniment. Mai degraba ar tr4ebui sa fie tratat de pitici la cap, caci incapatanarea sa de a persista in proteste nu este sanatoasa.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.