Botorog in fata instantei

Botorog in fata instantei

0 118

Vestitul protestatar, de-o vesnicie parca, al Brasovului, Gheorghe Botorog, care, din 2003, se lupta cu primarul Scripcaru, cum poate si el, sa-si recapete niste drepturi, va ajunge in fata instantei de judecata pentru tulburarea repetata a ordinii publice si proferarea de injurii si expresii obscene la adresa autoritatilor si, mai ales, a primarului Scripcaru.
Nu mai pomenesc istoricul cazului, este cunoscut. Pot doar aminti ca, de o buna bucata de vreme, protestul pasnic, pe baza de pancarte, s-a transformat intr-unul turbulent, astfel ca Prefectura si Consiliul Judetean, in fata carora Botorog isi duce activitatea de protest, au fost nevoite, in repetate randuri, sa apeleze la interventiile Inspectoratului pentru Situatii de urgenta, a Jandarmilor si a Ambulantei, pentru ca acesteasa-l dea jos de prin copaci, de pe schele sau chiarde pe acoperisul cladirii care adaposteste institutiile.
Dupa cum latra niste caini de pripas, un cetatean s-a simtit deranjat de activitatea lui Botorog si a depus o plangere penala la Parchet, plangerea fiind solutionata prin trimiterea in judecata a protestatarului.
Scripcaru, audiat zilele trecute la Parchet, afirma ca abia atunci a aflat (saracul !?!) de plangere.
„Eu, personal, nu am vrut sa-mi pun mintea cu acest om, fiindca nu aveam cu cine.”, zice Scripcaru.
Hai sa fim seriosi! Normal, nu a depus el plangere, ci a pus pe altul sa o faca. Cand ai caracterul lui Scripcaru si te injura unul care nu are vila tip Vektra si cont gras in banca, este clar ca platesti pe careva, o lichea sau vreo javra, care sa faca pe indignatul.
In ce priveste injuriile, expresiile obscene si blestemele la adresa lui Scripcaru, in calitate de primar, atuncea acesta ar trebui sa dea in judecata cel putin jumatate din locuitorii Brasovului, si nu stiu daca ii da mana.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.