Botezatu se muta la Brasov

Botezatu se muta la Brasov

0 76

Vestitul creator de moda sustine ca se va muta definitiv in orasul de la poalele Tampei, in luna octombrie.
Declaratia designerului de 44 de ani a fost facuta in cadrul emisiunii „Un show pacatos”. Cu toate ca ceilalti invitati la emisiune au crezut ca glumeste, Catalin Botezatu a repetat: „Vorbesc serios, din octombrie ma mut la Brasov”.
Catalin Botezatu este cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, unul din putinii care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele. De la New York sau Las Vegas, la Windock in Namibia, Sun City in Africa de Sud, Islanda, Indonezia si in toate marile capitale din Europa. Catalin Botezatu este, dealtfel, si designerul roman cu cele mai multe premii obtinute de-a lungul prodigioasei sale cariere in domeniul modei.
Show-urile semnate Catalin Botezatu au beneficiat intodeauna de o tematica bine definita, de la „Egiptyon”, „Budha Bar”, „Angels”, „Ameno”, „Witches”, „Bizantium”, „Barbarian”, „Kyoto”, „Chicago” sau „J.O” in cadrul carora creatiile sale au fost completate de impresionante colectii de palarii, blanuri si accesorii, pana la prezentarile de underware, in numar de 30, „C.B. Intimo”, „Sailor”, „Power”, „Army”, „Poveste cu elfi” sau „Pirates”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.