Borduriada pe sosea

Borduriada pe sosea

0 135

Pe DN 1, in localitatea Ghimbav, drumarii au facut rahatul praf, montand borduri pe mijlocul soselei, spre nemultumirea mai ales a localnicilor, pietoni sau automobilisti. In felul acesta, cine vrea sa treaca strada, chiar si pe la trecere, trebuie sa escaladeze bordurile, iar participantiila traficul rutier, daca vor sa intre pe o strada laterala din stanga sensului de mers, trebuiesc sa se duca pana-n „capu’ satului”, la sensul giratoriu.
Participantii la trafic declara ca, daca acuma mai merge cum mai merge, la iarna va fi foarte greu, si cu circulatia, cand zapada va acoperi bordurile din mijlocul soselei, bordurile, prin existenta lor, ingreunand si activitatea de deszapezire.
Si primarul Ghimbavului s-a adresat drumarilor in privinta inoportunitatii bordurilor pe mijlocul soselei – un lucru nemaiintalnit in lume – dar, pana in prezent, fara rezultat.
Ingrijorator insa este faptul ca numarul accidentelor in zona cu bordurile s-a triplat, ceea ce ar trebui sa duca urgent la indreptarea situatiei.
Oare ce tampenii se mai pot inventa in dulcea Romanie?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.