Borcea s-a retras de la Dinamo

Borcea s-a retras de la Dinamo

0 226

Cristi Borcea unul dintre actionarii clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat ca s-a retras de la echipa din Stefan cel Mare. El a tinut sa ii intepe si pe suporterii echipei din Stefan cel Mare. Comentati aici retragerea lui Borcea.
„M-am reteras de la Dinamo, i-am dat dreptul meu de semnatura domnului Badea”, a declarat Cristi Borcea dupa 11 ani in Stefan cel Mare la capatul carora pleaca asa cum a venit.
Borcea a tinut sa spuna despre suporteri ca „asa cum sunt al 12-lea jucator, pe atat sunt si de distructivi. Veti vedea. Suporterii vor duce Dinamo la desfiintare. Urmeaza Vasile Turcu sa fie impins afara de catre fani”.
„In aceste conditii, in organigrama clubului au survenit urmatoarele modificari: Nicolae Badea – presedintele Consiliului de Administratie – va indeplini si atributiile de director general al societatii, iar activitatile executive vor fi alocate urmatorilor: Cornel Dinu (administrator delegat), Constantin Danilescu (director sportiv), Marian Albu (director economic), Bogdan Balanescu (secretar general)”, se mentioneaza in comunicatul semnat de Biroul de presa al FC Dinamo.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.