Bonus: penthouse in Brasov la cumpararea unei vile de 3 milioane in...

Bonus: penthouse in Brasov la cumpararea unei vile de 3 milioane in Bucuresti

0 85

De cand piata economica romaneasca s-a liberalizat, iar supermarketurile occidentale au patruns puternic in constiinta consumatorului roman, am invatat cu totii ce inseamna promotiile. Asa ca ne-am pus pe cautat produse „la promotie” in speranta ca vom iesi ceva ma castigati din razboiul continuu dintre costuri si profit.
Indiferent ce produs achizitionam, fie ca sunt geamuri termopane noi a caror oferta obligatoriu a avut reducere, fie ca este o sticla de Cola pentru care mai primiti una „gratis”, la tot pasul intalnim „oferte tentante”.
Si cum „ban la ban” trage, asa se face ca daca investim mai mult, primim „gratis” mai mult.
Daca pana acum, pentru un apartament sau o casa cumparata, clientul primea si o masina gratuit, Quantum Consulting& Management (QCM) vine cu o oferta cel putin inedita: pentru o vila cumparata cu 3 milioane de euro in zona Buftea, pe malul lacului, clientul primeste un penthouse in Brasov si un elicopter personal.
In timp ce piata locuintelor pentru middle class intampina dificultati, investitiile in proiecte de lux devin rentabile si mai ales stabile.
Mini-cartierul de vile, Adnana Residence, se adreseaza „unei elite a high-classului bucurestean”, si este compus din trei case de 800 de mp, fiecare cu ponton si heliport. Vilele vor fi unice prin design si dotari, vor avea cate o piscina, gradini japoneze si un sistem BMS, prin care locuinta poate fi controlata oriunde din lume.
„Oferta este „the best you can get” pentru oamenii bogati, dar de neatins pentru middle class. Casa perfecta la Buftea vine la pachet cu un penthouse la Brasov si, pentru a te deplasa usor de la una la alta, mai primesti cadou si un elicopter, totul pentru 3 milioane de euro”, apare scris in comunicatul QCM.
Elicopterul va fi cel mai probabil un model Robinson Raven 44, de patru persoane, au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii proiectului.
Penthouse-ul din Brasov are in jur de 540 de mp, patru locuri de parcare, doua terase, doua livinguri, patru dormitoare si va dispune si de o piscina cu jacuzzi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.