BOICOTUL este Dreptul Nostru

BOICOTUL este Dreptul Nostru

0 91

Veto-ul Austriei este confiscarea dreptului României de a fi în Schengen.
Boicotul este dreptul nostru și îl exercităm! Pentru că degeaba ai un drept dacă nu știi să-l folosești. Acum că politicienii au eșuat din nou, tot poporul trebuie să rezolve situația.
Boicotul este revolta noastră diplomatică. Iar Românii de astăzi sunt ”rebelii” din secolul al XVIII și al XIX-lea, așa cum îi numeau habsburgii pe țăranii ortodocși.
Se găsesc tot timpul speriați și trădători de țară care să rușineze românii, să ne spună că vom arăta rușinos dacă boicotăm afacerile austriece – sunt cei care niciodată nu învață lecția. Sunt cei aduc tot timpul România și românii în situația de a fi victime, și nu exemple de asertivitate a poziției și puterii pe care o avem.
Românii nu doar că au dreptul la boicot, românii au datoria de a răspunde oricărei nedreptăți.
Este datoria noastră pentru moștenirea generațiilor viitoare – înseamnă pământul nostru cu resursele noastre, înseamnă drepturile pe care le-am câștigat în UE și prin alte tratate cu partenerii strategici. Și am muncit, am vândut surse de câștig pentru țară și am dat forță de muncă pentru aceste drepturi. Nu poți tu Austria să vii să ni le iei!
Românii au primit o palmă, și mai multe și au întors și celălalt obraz. Atunci când Strabag cumpăra terenurile pe unde știa din documente secrete că va trece autostrada care avea să se construiască, ca mai apoi să fie compensați din banii de la buget, atunci când Schweighoffer ne tăia pădurile și mai și furau de nesătui ce sunt, atunci când firmele străine nu își plăteau dările la statul român. Aceste metode nu sunt dovezi ale diplomației din partea Austriei, sunt dovezi ale mârșăviei.

Boicotul arată cât de puternică este România în fața Austriei.

Boicotul este justificat! Se pare că România poate să trăiască foarte bine fără afacerile austriece, chiar să prospere când vine vorba de industria lemnului și a petrolului. Agitația Austriei din ultimele zile arată că Austria nu poate trăi fără România.
Am trăit 15 ani in stăinătate și am lucrat ani în șir printre cei mai inteligenți și descurcăreți oameni din sectorul financiar, de multe naționalități – vă asigur că diplomația nu arată precum ceea ce face domnul Iohannis și domnii de la PNL.
În lumea aceea – cea care ne-a negat noua dreptul de a intra in Schengen – singurul lucru respectat este puterea!
Iar dacă ai putere și nu o folosești, ești trecut in extrema cealaltă – a looser-ului, a perdantului, a ratatului.
Noi, noua generație – am înțeles aceste aspecte. De aceea românii sunt apreciati in străinătate. Am trăit printre străini. Am învățat de la ei. Am înțeles jocul lor. Acum suntem gata să schimbăm clasa politică nimicitoare din România.
Boicotul presupune un anumit efort pentru fiecare român. Însă trebuie făcut de fiecare român.
Nu e un sacrificiu, este o ofrandă, este o obligație de a contribui pentru fiecăre român, de a participa în trezirea conștiinței naționale!

Anamaria Gavrilă
Sursa: facebook.com

NOTA
Anamaria Gavrilă (n.1983), este deputat de Hunedoara, cu statut de independent după demisia din AUR:

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.