Bohemian Square si-a pus amprenta si pe un autobuz

Bohemian Square si-a pus amprenta si pe un autobuz

0 721

Brasovenii care vor sa circule cu unul din autobuzele liniei 51, intre Gara si Pe Tocile, au ocazia sa calatoreasca cu un autovehicul vesel, colorat cu desene inedite. Autobuzul a fost vedeta Piatei Sfatului, pe durata desfasurarii Bohemian Square - cel mai complex festival de cultura urbana din zona de centru a Tarii

Brasovenii care vor sa circule cu unul din autobuzele liniei 51, intre Gara si Pe Tocile, au ocazia sa calatoreasca cu un autovehicul vesel, colorat cu desene inedite. Autobuzul a fost vedeta Piatei Sfatului, pe durata desfasurarii Bohemian Square – cel mai complex festival de cultura urbana din zona de centru a Tarii.
Workshop-uri de arta pentru copii, carti, spatii confortabile, escape room-uri, trasee urbane alternative, interventii artistice, concerte, proiectii de film, expozitii de arta arhitecturala si de fotografii cu ferestre din toata lumea.
Sunt cateva din atractiile cu care brasovenii si turistii au putut sa isi ocupe timpul in cele trei zile, in care s-a desfasurat Festivalul Bohemian Square. 150 de artisti plastici, arhitecti designeri si muzicieni, romani si straini, au asigurat atmosfera boema, la cea de-a treia editie a evenimentulu desfasurat in Piata Sfatului si Piata Enescu. bohemian square

Unul din autobuzele cu nr. 51, care circula pe traseul Gara-Tocile, a fost lasat pe mana a doi artisti creativi si talentati, care si-au pus amprenta artistica asupra lui. Timp de doua saptamani, brasovenii vor putea sa calatoreasca cu acest autobuz special.
Turistii aflati in centrul Brasovului in weekend s-au declarat incantati de activitatile intreprinse de voluntarii festivalului. Cei mai multi au admirat produsele originale de design romanesc, expuse la mai multe standuri.

Festivalul Bohemian Square este unul din evenimentele care sustin candidatura Brasovului, la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.