După cum v-am informat sfârşitul săptămânii aduce la Braşov o competiţie handbalistică tradiţională, ,,Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi”, la care vor participa prim divizionarele Dunărea Brăila SCM Craiova U” Cluj şi Corona Braşov.

Înainte de acest turneu pregătitor pentru startul în campionat, am surprins următoarele declaraţii

Bogdan Burcea antrenor principal Corona Braşov: ,,După un stagiu de pregătire fizică, am acumulat forţa necesară, iar acest lucru s-a văzut în recentul turneu de la Cluj. Mai avem mult însă de lucru la capitolele tehnico -tactic şi de omogenizare. Aşteptăm cu interes turneul de la Braşov, dar mai ales, turneul de la Bucureşti, care va urma şi unde ne vom verifica potenţialul în compania unor echipe din top 10 din Europa. Eu zic că şi turneul de la Braşov şi cel de la Bucureşti vor fi extrem de utile, pentru sudarea relaţiilor de joc. Perioada până la startul campionatului este foarte scurtă şi va trebui să fim extrem de concentraţi. Va trebui să realizăm tot ce ne-am propus tehnico tactic iar de săptămâna viitoare să intrăm în linie dreaptă care să ne aducă aproape de ceea ce dorim”.

Cristina Zamfir, jucătoare : ,,În turneul de la Braşov ne vom întâlni din nou cu două din echipele, alături de care am jucat la Cluj (n.a. U Cluj şi SCM Craiova) Va trebui să îndreptăm greşelile din acele meciuri şi să ne concentrăm să jucăm cât mai bine în partida cu Brăila”.

Bogdan Munteanu, director sportiv handbal Corona : ,,Doresc să felicit echipa, pentru turneul reuşit de la Cluj. Mă bucur pentru revenirea la antrenamente a Adrianei Ţăcălie, care ne-a lipsit în ultima vreme. O aşteptă, de asemenea, pe Denisa Dedu care săptămâna viitoare va trebui să înceapă antrenamentele la capacitate maximă. Aştept cu interes turneul de la noi, cu precădere meciul cu Brăila. Intrarea va fi liberă la acest turneu şi de aceea, aşteptăm cât mai mulţi spectatori în tribune. De asemenea, îi aşteptăm pe fanii echipei la club să-şi procure abonamentele, care costă 150 de lei şi includ atât meciurile din campionat, cât şi cele din cupele europene”.

Vă reamintim programul turneului de la Braşov, ,,Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi” :

13 august

Ora 17.15 Corona (junioare II) – Corona (junioare III) – meci de deschidere a turneului
Ora 19:00 Corona Braşov – Universitatea Cluj

14 august

Ora 09:00 Dunarea Braila – HCM Râmnicu Vâlcea

Ora 17:00 HCM Râmnicu Valcea – Universitatea Cluj

Ora 19:00 Corona Braşov – Dunărea Braila

15 august 2015

Ora 09:30 Universitatea Cluj – Dunărea Brăila

Ora 11:30 Corona Braşov – HCM Râmnicu Vâlcea

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.