Bogdan Aurescu ne asigura – cotele de refugiati promovate de presa sunt...

Bogdan Aurescu ne asigura – cotele de refugiati promovate de presa sunt numai speculatii!

0 481

Autoritatile de la Bucuresti nu au luat inca o decizie privind numarul de refugiati pe care ar urma sa ii primeasca Romania, a explicat seful diplomatiei romane, duminica seara, la Digi Tv.
Romania va lua o decizie privind cota de refugiati dupa ce Comisia Europeana va prezenta, pe 9 septembrie, un plan de solutionare a crizei.
„Dupa ce vom vedea planul Comisiei Europene, vom avea o discutie foarte serioasa, intr-un format interinstitutional, pentru ca Ministerul de Externe nu are o competenta exceptionala in aceasta chestiune. Si este firesc ca nu s-a luat inca o decizie, pentru ca nu avem inca baza de discutie.Aceasta baza trebuie sa fie analizata si trebuie sa vedem care este criteriul dupa care se va face o astfel de distributie intre statele membre. Trebuie luata in considerare si capacitatea statelor membre de a primi astfel de persoane, capacitatea de integrare a lor in societatea statului respectiv”, a declarat Bogdan Aurescu.BOGDAN AURESCU EXT
„La finalul acestei analize, se va face un mandat solid(*!?), care sa fie insusit de toti factorii de raspundere ai statului. Trebuie sa vedem care este planul Comisiei Europene, trebuie sa vedem tabloul in intregul sau, dupa care vom decide pe fiecare aspect al acestui tablou”, a subliniat ministrul de Externe.
Potrivit unei surse europene, Comisia Europeana ar urma sa propuna redistribuirea catre statele membre a 160.000 de refugiati, nu 40.00
0 cum se discuta pana acum. Astfel, in Romania ar putea ajunge aproape 7.000 de refugiati – 6.937 de oameni, potrivit datelor obtinute de publicatia britanica Daily Mail. „Aceste cifre raman, deocamdata, la nivel de speculatii”, a declarat Bogdan Aurescu.
PAI  ZI FRATE CA …NU STII, NU CA TE-AI OPUNE LA ditamai 7.000 DE SUFLETE, CAM CAT inca un ORAS FETESTI in R-omenia!.
..

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.