“Boema” la Opera Brasov

“Boema” la Opera Brasov

0 184

Opera Brasov va invita sambata, 12 mai 2007, incepand cu orele 18.30, la Sala Operei la un super spectacol muzical “Boema” – opera de Giacomo Puccini.


In distributie: Simona Marcan, Hector Lopez, Adrian Marcan, Gabriel Oana, Dan Popescu, Cristina Radu, Cristian Fieraru, Mugur Curelaru, Dan Ionescu


Dirijor: Alfonso Saura (Spania)


Regia: Carmen Dobrescu.


?


Scurta prezentare


Intr-o mansarda pariziana, in ajunul Craciunului, patru prieteni isi impart existenta: Rodolfo-poetul, Marcello-pictorul, Colline-filozoful si Schaunard-muzicianul. Ultimii doi vin sa le aduca merinde, primite de la mecena, prilej de aranjare a unui mic festin. Ii intrerupe proprietarul, cerandu-le chiria dar, cei patru, aratandu-se indignati de moralitatea batranului il gonesc. Apoi planuiesc sa petreaca restul serii la cafeneaua Momus. Doar Rodolfo mai intarzie putin cu un articol pe care trebuie sa-l termine. Nu reuseste insa, caci o bataie la usa il opreste din lucru. Este vecina sa, Mimi, care cere o lumanare aprinsa. Ca prin vraja, cei doi se privesc, apoi, pe rand, se prezinta unul altuia.


?


Contact


Biletele Operei Brasov sunt puse in vanzare la sediu si la libraria St. O. Iosif. Pretul biletelor este de 10 lei, 8lei si? 3 lei – pentru elevi, studenti, pensionari.


Informatii si rezervari la tel.0268/419380, 0268/415990.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.