Bodu vrea anchete in cazul transferului lui Ganea la VFB Stuttgart

Bodu vrea anchete in cazul transferului lui Ganea la VFB Stuttgart

0 321

Sebastian Bodu presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cel care in fiecare luna ameninta cu cate un scandal in mass-media, a declarat ca ANAF ancheteaza transferul atacantului Ionel Ganea de la Gloria Bistrita la gruparea germana VfB Stuttgart, efectuat in luna iulie a anului 1999.

Merita precizat ca Sebastian Bodu, este singurul om din Romania, care a afirmat public ca el vinde Gara de Nord, inchide cluburi de fotbal si scoate la licitatie nocturne de stadioane.
Bodu s-a aflat pentru cateva zile la Colegiul Constantin Noica din Sibiu, unde a promovat campania la nivel national „S-o facem legal”. Seful ANAF a sustinut ca in visteria clubului bistritean au intrat in urma tranzactiei suma de 600.000 de euro, iar alte 2 milioane de euro in contul unei firme din Olanda.
„Pentru cei 600.000 de euro s-a platit impozit. Acum asteptam de la autoritatile fiscale din Olanda sa ne spuna daca firma respectiva nu este cumva controlata de un cetatean roman care s-a dus in paradisurile fiscale pentru a scapa de taxe”, a declarat Bodu, precizind ca in Olanda taxa pentru transfer ar fi fost doar de 2 la suta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.