BOCaneli anti Vacaroiu!

BOCaneli anti Vacaroiu!

0 115


Sezonul amenintarilor cu revocarea nu este nici pe departe de a fi incheiat. Daca PSD doreste sa-l debarce pe Basescu de la Cotroceni, PD nu se lasa nici el mai prejos. Suparati nevoie mare de grija Justitiei, de fapt de faptul ca ministresa Macovei nuse simte prea bine pe scaunul guvernamental, PD-ul la luat la ochi pe cel de-al doilea om in stat. Respectiv, presedinetele Senatului, Nicoale Vacaroiu(PSD).


Alianta D.A. va lua in calcul posibilitatea revocarii din functie a presedintelui Senatului, pentru grave incalcari ale Regulamentului acestei Camere a Parlamentului si a Constitutiei, a anuntat presedintele PD, Emil Boc.


?„Vom discuta acest aspect la nivelul coalitiei si Aliantei pentru ca este vorba despre o incalcare grava a Regulamentului Senatului. Potrivit Regulamentului Senatului, presedintele Senatului avea obligatia sa nu puna pe ordinea de zi spre dezbatere acele motiuni care prin continutul lor au conotatii specifice uneia de cenzura. Trebuia sa inlature acea prevedere din continutul motiunii. Era obligatia exclusiva a presedintelui Senatului. Prin aceasta, Nicolae Vacaroiu a incalcat grav prevederile Regulamentului si Constitutiei si poate face obiectul revocarii din functie”, a declarat liderul democrat. Boc a precizat ca revocarea din functie a presedintelui Senatului va fi analizata in Alianta D.A. la inceputul saptamanii viitoare.


Emil Boc a tinut sa reafirme ca votul de marti din Senat, la motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, a fost o reactie disperata a celor care vad ca justitia independenta functioneaza, a celor care nu mai pot utiliza demnitatea politica pentru a influenta dosarele de pe rolul instantelor judecatoresti.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.