Boc umbla la impozitul forfetar

Boc umbla la impozitul forfetar

0 53

Mini-premierul Romaniei, Emil Boc, incepe anul asa cum l-a terminat:se face ca lucreaza. Una dintre celem mai aberante taxe ale mandatului deja celebru basescian, impozitul care a pus piatra funerare peste sute de mii de firme mici si mijlocii, impozitul forfetar, va trece pe sub bagheta magica a premierului numit, desamnat si din cazte sa pare, nemuritor.
Concret, Emil Boc a declarat ca i-a cerut ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, sa regandeasca impozitul forfetar care se aplicã firmelor si care „si-a epuizat resursele”.
„Impozitul forfetar va fi regandit. Prima sarcina pe care i-am dat-o ministrului Finantelor in prima intalnire pe care am avut-o cu el a fost sa regandeasca impozitul minim care este acum. Acesta trebuie acum reorientat si restrans doar spre acele domenii unde evaziunea fiscala nu poate fi altfel combatuta, cum ar fi industria hoteliera, restaurante. Cam acolo, peste tot in lume, se aplica acest tip impozit forfetar. Ce avem noi este impozitul minim care, cred eu, si-a epuizat resursele”, a declarat Boc in presa centrala.
Fie vorba intre noi, sigur ideea de a “lucra” un pic la impozitul forfetar a fost a presedintelui sau in cel mai rau caz al omului numarul 2 in stat: Elena Udrea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.