Boc si gunoaiele de pe DN1

Boc si gunoaiele de pe DN1

0 157

DN1 A este si acum plin de gunoaie, in ciuda avertismentelor lui Emil Boc. Dar cine il mai baga in seama pe Emil Boc?
Este drept, in acest caz, intamplator, are dreptate, caci mizeria este prea mare si se aduna in continuare, dar, din pacate, premierul, tinandu-se de mana cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, tot ca un papagal s-a comportat, drept care gunoaiele de pe DN1 A, care l-au suparat atat de mult pe Emil Boc, se afla si acum tot acolo. Autoritãþile locale nu au reusit sa desfiinteze rampa de gunoi clandestina, desi au fost avetizate inca de sambata. Dar, ca sa-i inchida cura premierului, au susþin ca pana aseara totul va fi bec, ceea ce nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat. Si iata de ce.
La aproape doua zile de la solicitarea prim-ministrului, gunoaiele de pe DN 1A erau neclintite ieri dimineata.

Autoritatile locale spun ca vor respecta cerintele lui Emil Boc, ca doar nu-i doare gura, urmand, teoretic, sa-si fi terminat pana la orele 17,00, ieri dupa amiaza, asa cum a cerut premierul.

”Noi astazi (ieri, n.a.) punem piatra pe jos ca sa amenajam, iar dupa aceea va fi pazita zi si noapte de un gardian de-al nostru de la politia comunitara”, a declarat Gheorghe Croitoru, viceprimar Barcanesti.
In continuare, cei care sunt prinsi ca arunca la voia intamplarii gunoaiele risca amenzi usturatoare. Sanctiunile sunt cuprinse intre 3.000 si 15.000 de lei.
Si astazi sau maine, la un eventual alt control, vicele din Barcanesti va gasi el vreun motiv plauzibil, caci taranul roman este mult mai istet decat cred multi.
Este drept, si repet, e inacceptabila o sosea cu taluz de gunoaie. Dar trebuie sa mai amintim ca de mult ar fi trebuit sa se aloce oarece sume pentru deschiderea de gropi ecologice, ceea ce nu s-a facut, iar aceasta nu este vina numai a unui viceprimar de la tara, mai ales ca pe acolo, pe unde este el, nu a ajuns inca programul cu „The Land of Choise”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.